Landelijke dagbesteding. Betekenisvol voor de  cliënt, van waarde voor de omgeving. 
 


Wie ben ik?
Passie voor mensen die (vaak) niet begrepen worden. Voor die mensen passende begeleiding bieden vanuit kennis, ervaring, maar zeker ook vanuit gevoel.
Mijn naam is Alko. Ik ben 31 jaar en heb bijna 13 jaar geleden de opleiding SPW afgerond. Vanaf dat moment heb ik gewerkt met cliënten met een verstandelijke beperking en zeer moeilijk verstaanbaar gedrag. Daarbij heb ik ervaring opgedaan met cliënten waarbij 2 op 1 begeleiding en 1 op 1 begeleiding nodig was. De problematiek die bij deze cliënten speelde was autisme, hechting problematiek, angststoornis, trauma's, niet aangeboren hersenletsel en schizofrenie. Daarnaast heb ik ook groepsbegeleiding gedaan en zowel begeleiding op woningen als op dagbesteding geboden.
Na 12,5 jaar bij één zorgorganisatie te hebben gewerkt, voel ik nu dat het tijd is voor iets anders. Ik heb gemerkt dat de kwaliteit van begeleiding binnen een organisatie die afhankelijk is van veel factoren soms niet zo hoog is als dat het in mijn ogen zou kunnen en moeten zijn. Dat is de reden dat ik nu als zzp'er dagbesteding wil gaan bieden aan mensen die binnen bovengenoemde doelgroep passen.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn